Experience@Work

Commercieel administratief medewerker

Profiel en motivatie

High level profiel en ambitie
Ik vind het belangrijk dat collega’s zich goed voelen op het werk en probeer daar ook aan mee te werken. Ik ben prestatiegericht voor mezelf maar help ook graag anderen hiermee. Een goed gevoel op het werk en je werk graag doen krijgt voorrang voor mij.

Algemene ervaring
Ik ben een creatief persoon die zich zeer snel kan aanpassen aan een nieuwe situatie. Door mijn ervaring als sales agent bij Proximus en opleiding verpleegkundige met ervaring in Asster en Sint-Trudo heb ik zowel mijn people skills verder kunnen ontwikkelen alsook ervaring met verkoopsobjectieven. Het gaat me goed om klanten te analyseren en een best-fit te zoeken voor de klant. Ik ga graag doelgericht te werk om bepaalde resultaten te behalen. Door mijn ervaring als technical commercial administrator heb ik enerzijds ervaring binnen administratie opgedaan, vind ik mijn weg in de nieuwste softwarepakketten en heb ik ook nog sterker geleerd te prioritiseren.

Overzicht van vroegere posities en opleiding

Vroegere posities en ervaring
Ik heb samen gewerkt met mijn moeder in een planten- en bloemenwinkel en de zaak overgenomen voor 4 jaar. Dit heb ik met zeer veel liefde gedaan en ik hoor nu nog na 8 jaar dat de klanten naar mij vragen (wat me goed doet). Ik heb vervolgens 3 jaar in een callcenter gewerkt voor Telenet, en daar zeer goede resultaten behaald maar na 3 jaar de overgang gemaakt naar Proximus in de shop omdat ik graag bij de klanten ben, en ben daar nog steeds actief.

Opleiding en training
3de graad kantoor verkoop: kta2 Villers hasselt Verpleegkundige 2de jaar 3de graad. vti salvator te hasselt

Andere competenties en info

Jobcategorie
  • Administratie
  • Commercieel
Tewerkstellingssector van voorkeur
  • All
Regio van voorkeur
  • Limburg
  • Vlaams-Brabant